Nov 24, 2011

The hope is still there..

So never mind the darkness we still can find a way
Nothin' lasts forever even cold November rain....



.

23 comments:

  1. dan aku pun masuk dengan solo wengweng wengweng wengwengweng weeennnggggg.

    ReplyDelete
  2. ala waqheh, takmau la sedih-sedih
    nanti ada rezeki lain yang terbentang megah..
    chillax la.

    gua tak suka lu sedih-sedih nih

    ReplyDelete
  3. aku tgh mendung.
    kamu jugakah?

    .

    ReplyDelete
  4. gua tengah dark gila skang nie.... buntu gila...

    ReplyDelete
  5. ekau ni nak period ke apooo ? ehehe

    ReplyDelete
  6. rilex kool sahaja ada masa mendung ada masa cerah...

    ReplyDelete
  7. tak abis lagi kisah november rain ko ni?

    ReplyDelete
  8. lu termasuk dalam kategori kalau hujan kena angkat jemuran atau kena angkat perbot?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. waqheh. tetiba gua touching bc entri lu ni der. gua harap lu sabar der.. lu jangan sedih. gua tahu cakap itu senang. tapi apa salahnya.. at least bila kita ckap tu, kita dah ada mindset tak nak tertekan n sedih-sedih der. Kalau lu sedih2, lu lepak la dengan anak-anak lu.. gua kompem lu ade smanagt.. bila ada semangat lu boleh fikir nak bukak strategi baru nak buka restoran balik ke. Gua cakap bukan sebab gua 'terer' der. Sebab gua pun sama. selalu ada masalah, selalu tertekan. Lumrah der manusia itu lemah, dan tak salahkan kalau lu ingatkan gua, gua ingatkan lu.... esok gua ada satu entry. gua rasa boleh relatekan kot.. walaupun entry tu merepek lebih.. haha.. tapi panjang sikit der. lu jangan bca tak abis mcam entri CLEAN & CLEAR gua tu der.. sentap gua der.. hahaha.. anyway chill ye der. sabar. inshaallah.

    ReplyDelete
  11. waqheh : itu dugaan namanya. sabaqq okay !
    manusia mana tak ditimpa ujian.
    well, berdoalah kpd TUHAN yg satu (ayat zombie kpg pisang) :P

    *senyum sket,,toksah sedey sgt naa*

    ReplyDelete
  12. di hujung perjalanan pasti ada cahaya

    ReplyDelete
  13. rileks2.. tiada apa yang kekal di dunia ini..semuanya akan berakhir.. berdoalah kepada Yang Maha Kekal :))

    ReplyDelete
  14. Allah sayang kamu. DIA uji sikit je tu. bertabahlah, ok! :-)

    ReplyDelete
  15. Bro, angkat tangan sungguh-sungguh, mintak kat tuhan sungguh-sungguh moga dia berikan pencerahan. Insyaallah, Allah akan sentiasa ada cara nak tolong hambanya yang memerlukan. Cheers!

    ReplyDelete
  16. nah sambungannye...

    http://cikten10.blogspot.com/2011/11/pengalaman-yang-tak-dapat-kulupakan_27.html

    ReplyDelete
  17. hope is everywhere..here & there~
    tabah!~ cuba senyum walo senyum itu kelat~
    guwa mohon Allah permudahkan segalanya~

    ReplyDelete