Aug 18, 2011

No excuse..!!!





















Ini barulah betul2 'rare'....

Alhamdulillah



.

27 comments:

  1. terima kasih ustaz orlando..keh3

    ReplyDelete
  2. ustazah sutera pun mantap jugak. tak gitu ustaz orlando?

    ReplyDelete
  3. :)

    takde dalih dalih
    tanggungjwab perlu buat

    ReplyDelete
  4. Selalu drive kerja kadang2 dengar surah ar rahman kat ikim.fm.sangat feeling

    ReplyDelete
  5. queen,
    ya mabruk ke marlboro keh3

    ReplyDelete
  6. solat di mana2 sahaja boleh kita perform.

    islam itu sebenarnya sangat fleksibel

    ReplyDelete
  7. pembaris,
    lu layan ikim pepagi otw tempat keje..wahhh warak lu..

    ReplyDelete
  8. tieykah,
    yup..tapi kita yg bg jd susah yer dak

    ReplyDelete
  9. Ha!

    kan dah malu pada diri sendiri...!

    ReplyDelete
  10. haaaaaaaaaa.... dlm byk solat... dalam plane tu paling hebat....

    ReplyDelete
  11. ong ong (^_^)

    tenkiu sbb sudi menyinggah blog cik suha..

    ReplyDelete
  12. benda wajib.... sedaya upaya mencuba.

    ReplyDelete
  13. semoga saya pun akan buat perkara yg sama.
    insya Allah

    ReplyDelete
  14. lapang je dada tgk gambor tu...



    .

    ReplyDelete
  15. di mana-mana sahaja. kau ni mesti seangkatan abam orlando ahmad ye dok? hihi

    ReplyDelete
  16. tetibe gua insaf beberape minit......:)hua..hua..hua...

    ReplyDelete
  17. yang wajib tetap di laksanakan dan menurut perintah..barulah tidak malu mengaku Hamba.

    ReplyDelete
  18. hana ahmad,
    keh keh kami dulu 1 university al azhar...dia junior gua

    ReplyDelete